Appartement voor € 1.200

Ref: spir655

Omschrijving

Nieuw twee slaapkamer appartement van 75 m2 op de tweede verdieping gelegen met een mooi terras gelegen in een groene omgeving. Daarnaast ook een kelder en een ondergrondse parkingplaats.

Het appartement is gelegen in Erasmus Gardens op een paar honderd meter van het Erasmus ziekenkuis aan de rand van Anderlecht. Een perfecte locatie voor wie in Brussel werkt en de dagelijkse verkeerschaos wil vermijden. In een mum van tijd staat u in het centrum van de stad. Dat is niet alleen handig als u er werkt, maar ook wanneer u ’s avonds of in het weekend van het bruisende stadsleven wil genieten.
Of brengt u uw vrije tijd liever in de weidse natuur door? Vertrek vanuit de wijk en trek er op uit in het prachtige, groene Pajottenland. Te voet of met de fiets! Geniet van de rijke natuur die de streek te bieden heeft en kom helemaal tot rust.
Erasmus Gardens biedt u promenades langs het water, parken en pleinen met zonnige terrasjes, gevarieerde handelszaken en gezellige restaurants. Maar ook talloze sport- en recreatiemogelijkheden, een school en een crèche vindt u op wandelafstand.

G-score Onbekend
P-score Onbekend
Prijs € 1.200,00
Gemeenschappelijke kosten € 180,00
Renovatieplicht Niet ingegeven

Panden in de buurt