Studio voor € 800

Ref: spir652
1 badkamer
EPC: 95 kWh/m2

Omschrijving

Nieuwe studio van meer dan 40 m2 op het gelijkvloers gelegen met een groot terras (circa 12 m2), inkomhal, woonkamer met slaaphoek, keuken, badkamer, wc, berging, gelegen in een groene omgeving. Daarnaast is er ook een kelder en een ondergrondse parkingplaats.

De studio is gelegen in Erasmus Gardens op een paar honderd meter van het Erasmus ziekenhuis aan de rand van Anderlecht. Een perfecte locatie voor wie in Brussel werkt en de dagelijkse verkeerschaos wil vermijden. In een mum van tijd staat u in het centrum van de stad. Dat is niet alleen handig als u er werkt, maar ook wanneer u ’s avonds of in het weekend van het bruisende stadsleven wil genieten.
Of brengt u uw vrije tijd liever in de weidse natuur door? Vertrek vanuit de wijk en trek er op uit in het prachtige, groene Pajottenland. Te voet of met de fiets! Geniet van de rijke natuur die de streek te bieden heeft en kom helemaal tot rust.
Erasmus Gardens biedt u promenades langs het water, parken en pleinen met zonnige terrasjes, gevarieerde handelszaken en gezellige restaurants. Maar ook talloze sport- en recreatiemogelijkheden, een school en een crèche vindt u op wandelafstand.
EPC n° PEBPM-1531491
Energieklasse label B
EPC waarde 95 kWh/m²
95
Prijs € 800,00
Gemeenschappelijke kosten € 120,00
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 1
Staat Nieuwe staat
Renovatieplicht Nee

Panden in de buurt